Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Este sadism! Nu găsesc niciun motiv pentru care îţi permiţi să torturezi oameni timp de 11 ore

Mircea Badea: Este sadism! Nu găsesc niciun motiv pentru care îţi permiţi să torturezi oameni timp de 11 ore

Mircea Badea: Este sadism! Nu găsesc niciun motiv pentru care îţi permiţi să torturezi oameni timp de 11 ore
04 Aug 2014   •   23:50

Mircea Badea şi Mihai Gâdea au avut un dialog în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Sinteza Zilei", despre procesul în care fondatorul postului de televiziune Dan Voiculescu a fost târât prin săli de judecată timp de 11 ore.

"Lucrurile sunt simple. Nu-i nimic complicat în asta, nu este nimic ascuns. Întrebarea este: ce face noi la treaba asta? Iar când zic "noi", mă refer la un ceva mai larg, nu la noi ăştia de aici. DNA-ul nu face nimic la treaba asta, am ascultat de patru mii de ori aceeaşi piesă şi nu este nimic nou", a declarat Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a povestit cum a fost oprit de oameni în mall care îl încurajau: "Dacă românii nu fac nimic şi doar se uită la televizor şi îmi transmit, aşa cum au făcut-o astăzi în mall vreo zece oameni: "Mirceo, dă-le bă tată tare!", eu fac asta, dar voi ce faceţi? "

"Ar trebui să ne reorientăm! Eu i-am spus de mai multe ori lui Dan Voiculescu, şi i-am spus-o sincer din suflet. Eu dacă aş fi Dan Voiculescu, primul lucru pe care l-aş face, aş închide Antena 3.  Cum zicea fratele lui Traian Băsescu: "mersul era făcut ", iar în dosarul ăsta la care asistăm noi, complet neputincioşi, pare că mersul era făcut", a mai declarat Mircea Badea.

"Nu găsesc niciun motiv  care să ţină de nimic, care să îţi permită să torturezi oameni 11 ore. Dacă afară a fost atât de cald, vă daţi seama cum era înauntru. În primul rând nu este oxigen, căldura era infernală! Iar seara nu era lumină suficientă. Erau avocaţi care nu vedeau ce să citească, se uitau cu telefoanele. De ce să torturezi aşa nişte oameni? Care este motivul?".

"După părerea mea, ceea ce s-a întâmplat astăzi în sala justiţiei, desigur independentă, este sadism", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close