Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Eu cred că PNL-ul va avea soarta PNŢCD-ului

Mircea Badea: Eu cred că PNL-ul va avea soarta PNŢCD-ului

Mircea Badea: Eu cred că PNL-ul va avea soarta PNŢCD-ului
26 Mai 2014   •   23:56

 Mircea Badea, împreună cu Mihai Gâdea şi invitaţii ediţiei de astăzi ai emisiunii "Sinteza Zilei" au comentat afirmaţiile lui Sir Graham Watson cu privire la schimbarea bruscă de atitudine a liderului Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu.

Sir Graham Watson a declarat că fostul şef al Senatului fie şi-a pierdut minţile, fie a fost mituit în urma deciziei acestuia de a trece de partea celui pe care îl critica aspru, nu în urmă cu multă vreme, preşedintele Traian Băsescu.

"Eu cred că PNL-ul va avea soarta PNŢCD-ului. Şi nu va mai fi doar ăla mic cu capul mare,  va fi şi ăla mare cu părul lung. Pe această cale, în toamnă, dacă s-ar măsura partidele, fiecare dintre ele în parte, eu cred PNL-ul nu mai trece de 7 la sută şi probabil la anul pe vremea asta nu va mai fi deloc.Aşa cred eu, şi de-asta spun că mi se pare nesemnificativ Antonescu", a declarat Mircea Badea.

"Dacă omul alege să îşi facă seppuku, să îşi facă. Dacă el vrea să fie din adversar numărul unu al lui Băsescu unul dintre principalii pioni ai acestuia, treaba lui", a mai continuat realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close