x close

Mircea Badea: Eu îl susţin pe domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis în orice demers. Domnia sa este un model de reuşită

de G.S.    |    16 Iul 2015   •   00:07

Mircea Badea a glumit, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, miercuri seară, şi a explicat că îl susţine pe preşedintele Klaus Werner Iohannis în absolut orice demers

 
Mircea Badea a explicat şi cum a ajuns la această decizie: 
 
"Eu îl susţin pe domnul preşedinte Klaus Iohannis în absolut orice demers. Domnia sa este un model de reuşită pentru fiecare dintre noi, din toate punctele de vedere. Ca să declin acum pe cazuri concrete: Sunt două motive pentru care eu sunt de acod total cu domnul Iohannis că nu e bun codul fiscal. 
 
În primul rând, pentru că în România nu e bine să îl contrazici pe preşedinte, pentru că apoi un procuror te bagă la puşcărie. Cum a fost domnul procuror Eva şi Dan Voiculescu. Deci nu e bine să te pui contra preşedintelui, că vine justiţia independentă şi te bagă la puşcărie. 
 
Doi - domnul Iohannis chiar este foarte priceput în materie de finanţe. Toată viaţa a fost un bugetar cu un succes financiar enorm. Eu tind către modelul de dreapta al lui Klaus Iohannis, care, cu un buget de bugetar, ca profesor de fizică, apoi ca primar, a avut nişte reuşite pe care nu le ating mulţi în România. Şi-a demonstrat priceperea, expertiza în finanţe. Eu, între oricine din România şi Klaus Iohannis, eu am încredere în Klaus Iohannis", a explicat Badea. 
 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati