Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Eu sunt un adversar declarat şi militant împotriva inepţiei legii "Big Brother"

Mircea Badea: Eu sunt un adversar declarat şi militant împotriva inepţiei legii "Big Brother"

Mircea Badea: Eu sunt un adversar declarat şi militant împotriva inepţiei legii "Big Brother"
Sursa foto: Foto: Facebook/Mircea Badea
08 Ian 2015   •   20:45
Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a explicat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "La ordinea zilei", că cei doi autori ai atacului de la Charlie Hebdo sunt născuţi chiar la Paris şi că există şi reportaje TV despre unul dintre autorii atacului.
 
"În primul rând trebuie să spunem un lucru extrem de important: cei doi terorişti sceleraţi sunt născuţi la Paris, capitala Franţei. În 2005, France 3 a făcut un reportaj despre unul dintre aceşti doi idioţi, un reportaj despre tinerii islamişti cu potenţial extremist. Cretinul vorbeşte, educatorul său social dă interviu cu privire la cretin, ne este prezentat cum se antrenează acesta, asta într-un reportaj făcut de France 3 în 2005. Îl veţi recunoaşte. Ideea este în felul următor: serviciile secrete nu au nevoie de legea "Big Brother", ele au nevoie să nu fie cretine. În acest caz, serviciile au fost perfect cretine, din punctul meu de vedere", a explicat Mircea Badea. 
 
Mircea Badea a adăugat că dezbaterea referitoare la legea "Big Brother" în România este complet inutilă şi ideea în sine este "o gogoriţă". 
 
"Cinismul acesta odios cu care serviciile noastre speculează acest moment este la fel de condamnabilă. Ei profită de acest val de emoţie pentru a face transferul către nevoia legitimă a omului de protecţie. . Am înţeles că domnul Florian Coldea, care conduce, de fapt, România, ar dori să îmi intre mie în calculator şi telefon când vre el. Ei bine, eu nu vreau. Spun clar şi răspicat că asta este o gogoriţă. Serviciile secrete franţuezşti aveau de la televizor materiale despre aceşti cretini. Nu faptul că nu au interceptat cine ştie ce mailuri sau conversaţii telefonice i-a oprit din prevenirea acestei tragedii, ci idioţenia. Iar ministrul de Interne a prezentat o colecţie de şabloane, de emoţii, bune pentru Radio Romantic, asta nu a fost conferinţa de presa a unui ministru de Interne, care ar trebui să aibă date reci, fapte concrete. "
 
Mircea Badea a vorbit şi despre "specia de melteni" din România care consideră că cei de la Charlie Hebdo "şi-au căutat-o".
 
"Mai este o specie de melteni la Românica, manelişti, care spun "şi ăia şi-au căutat-o, domne, nu se poate ce fac ăia." Libertatea de exprimare nu este de negociat. Din punctul meu de vedere, ce făceau aceşti oameni este de mare prost gust, deseori stupid şi rareori cu umor. Au avut câteva lucruri cu umor, restul a fost din registrul înjurăturilor. Ei şi-au asumat acest lucru. Ce au ei de câştigat din asta, e fix treaba lor. Nici societatea franceză nu poate să tolereze că nişte cretini trag cu mitralierele în centrul Parisului."
 
Mircea Badea şi-a încheiat intervenţia în stilul caracteristic, cu un citat din şeful SRI, George Maior.
 
"În încheiere, aş vrea chiar să îl citez pe domnul Maior, de la care eu chiar iau lumină, în calitate de cetăţean: . Şi eu sunt de acord "să fie bine ca să nu fie rău", "luptăm, luptăm, luptăm şi câştigăm", "ai, n-ai mingea, tragi la poartă"
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close