Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: EVZ se întreabă dacă nu cumva Obama finanţează terorismul. Nu e superb?

Mircea Badea: EVZ se întreabă dacă nu cumva Obama finanţează terorismul. Nu e superb?

Mircea Badea: EVZ se întreabă dacă nu cumva Obama finanţează terorismul. Nu e superb?
Sursa foto: Foto: VideoNews
22 Ian 2015   •   00:04
Mircea Badea a explicat, miercuri seară, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei", că trăieşte o stare de "împlinire profundă". 
 
"Sunt foarte mulţumit. Am o stare de împlinire profundă. Ştii tu ambasada SUA? Noi am tot avut succesuri în America, de natură profesională. Am tot fost pe acolo, luarăm premii, noi, Antena 3. Premii, alte premii, dup-aia suntem în juriu la diverse manifestări profesionale. Deci avem o activitate intensă de colaborare profesională cu cetăţeni similiari din SUA. Cu ambasada SUA nu am avut o relaţie de iubire, dar am resimţit o oarecare răceală pe plaiurile mioritice. Am văzut, însă, o relaţie de iubire între ambasada SUA şi Evenimentul Zilei. Cum mai venea vicepreşedintele Biden, cum era invitat Mircea Marian, mai era ziua SUA, la fel, tot vreunul de la Evenimentul Zilei, domnul cu botul îmblănit, lângă doamna judecător Camelia Bogdan. E, şi ce citesc eu în evz.ro? Radu Pădure scrie aşa: Este posibil ca SUA să finanţeze teroriştii prin intermediului Iranului? Ups! Deci EVZ se întreabă dacă nu cumva SUA finanţează terorismul. Nu e superb? Nu aveam cum să nu remarc aşa ceva", a comentat Mircea Badea. 
 
Realizatorul emisiunii "În gura presei" a continuat seria de descoperiri şocante de pe internet, cu melodia "pe jar". Scena poate fi urmărită în înregistrarea emisiunii, de pe platforma Antena Play.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close