Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Există oameni care nu cred în Iisus, dar eu trebuie să cred în ce vomită justiţia din România?

Mircea Badea: Există oameni care nu cred în Iisus, dar eu trebuie să cred în ce vomită justiţia din România?

Mircea Badea: Există oameni care nu cred în Iisus, dar eu trebuie să cred în ce vomită justiţia din România?
de M.T.    |    05 Iun 2013   •   00:00

Mircea Badea a comentat în ediţia de luni seară a emisiunii "În gura presei" pe marginea condamnării lui Gigi Becali în dosarul "Valiza".

„Dacă dosarul mi s-a părut un dosar cretin, scelerat, o făcătură penibilă, cum credeţi că mi se pare condamnarea de azi?”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul a ironizat şi părerile celor care susţin că deciziile justiţiei nu trebuie comentate: „În momentul în care s-a dat o hotărâre în justiţie, trebuie să amuţeşti, ca şi cum ar fi venit Dumnezeu pe pământ. Dar înţeleg că Dumnezeu pe pământ a venit. Suntem creştini-ortodocşi, deci credem în Iisus. Şi când a venit, nu toţi au crezut în el. Nici în zilele noastre nu cred toţi în el. Deci există oameni care nu cred în Iisus, dar eu trebuie să cred în ce vomită justiţia din România?”.

„Dacă marii corupţi ar fi intrat la puşcărie şi s-ar face curăţenie în ţara asta, Băsescu era de mult la pârnaie”, a concluzionat Mircea Badea.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close