Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea explică în ce condiții ar fi atacată România de Rusia

Mircea Badea explică în ce condiții ar fi atacată România de Rusia

Mircea Badea a afirmat, în ediția de luni a emisiunii 'În gura presei', că nu este de acord cu tot ce spune președintele ucrainean Volodomir Zelenski, desi îl apreciază foarte mult.

Mircea Badea explică în ce condiții ar fi atacată România de Rusia
de Gabriel Dano    |    22 Mar 2022   •   00:28

Iar una dintre chestiunile în care Mircea Badea nu este de acord cu Volodomir Zelenski este legată de intervenția directă a NATO în Ucraina.

"Afirmațiile acelea care au fost multe și formulate foarte agresiv, adică 'mâinile voastre se vor umple de sânge, dacă nu veți interveni militar în Ucraina' - eu nu sunt de acord cu asta. Nu sunt de acord nici cu adevărul acestei afirmații. Eu nu cred că mâinile cuiva din NATO se vor umple de sânge, dacă NATO nu intră în război cu Rusia.

Și nici nu cred că e bine să se întâmple asta. Altfel, dacă alții sunt atât de în cauză și pe treabă, hai nene la război. Deci, ca să ne înțelegem: dacă NATO intră în război cu Rusia sau Rusia intră în război cu NATO, asta înseamnă un singur lucru pentru noi: România intră în război cu Rusia, Rusia intră în război cu România. Asta înseamnă, nici mai mult, nici mai puțin.

Pentru că România este membră NATO, pentru că diferența dintre noi și alți membri NATO e că noi suntem aici. Cu praștia dacă dai de pe Insula Șerpilor, pică aici", a spus Mircea Badea.

Realizatorul "În gura presei" o spune răspicat: dacă va fi cazul, va merge să lupte.

"Eu am spus - dacă războiul vine peste mine, eu mă duc la el. Să mă duc în Ucraina să lupt, nu mă duc, asta e! Dar dacă vine peste mine războiul în România eu nu plec, mă duc la război. Hai să vedem câți tastaturiști și ong-iști vin la război", a subliniat Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close