Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea explică legătura dintre băsism, budism, justiţie şi iluminare

Mircea Badea explică legătura dintre băsism, budism, justiţie şi iluminare

Mircea Badea explică legătura dintre băsism, budism, justiţie şi iluminare
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Mar 2015   •   00:42
Mircea Badea a comentat, marţi seară, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, realizată de Mihai Gâdea, la Antena 3, situaţia lui Horia Georgescu, fost şef al autorităţii de integritate, situaţie care pare să prezinte o adevărată dilemă pentru "justiţia independentă". 
 
"Înţeleg că este o mare dilemă pentru justiţia independentă dacă să îl mai vâre la bulău pe Horia Georgel? Şi acum judecătorul stă cu picioarele în lighean şi "cujetă"? E complicat, şi eu când citesc compuneri de clasa a 4-a ... e greu. Cu toată dragostea, e greu. Dar domnul judecător e celebrul domn Şelaru? Da? Păi e problem. Giumbix la noapte doarme cu Mazăre? Înţeleg că stau în aceeaşi celulă? Şi va fi o celulă alegorică? Sau alehorică, de la Horia?"
 
De asemenea, Mircea Badea a amintit că fostul preşedinte Traian Băsescu urmează să se prezinte miercuri, la ora 11:00, la Parchetul General, moment la care se gândeşte să participe, deşi nu s-a hotărât
 
"Mâine se duce Băsescu la Parchetul General. Oare pe unde intră? Oare intră prin spate? Eu am mai fost la Parchetul General, de cel puţin trei ori, de fiecare data în calitate de subiect, o dată ca să dau explicaţii, altă dată ca să cer explicaţii, ca martor, de mai multe ori. Dar am intrat prin curticiă. Pe vremea mea, când mergeam la Parchetul General, intram prin curticica interioară, nu pe la CNA. Aş fi vrut şi eu să mă duc la Parchet şi să pun întrebări de jurnalist: "Domnul Băsescu, vă e frică de puşcărie?", "Domnul Băsescu, credeţi că rămâneţi în puşcărie?", "Aţi violat, aţi omorât, aţi furat?" Am văzut că aşa se întâmplă, dacă vrei să o arzi jurnalist."
 
Badea şi-a exprimat convingerea că Tiberiu Niţu nu îl va trimite pe Traian Băsescu la închisoare, dar că Laura Codruţa Kovesi sigur o va face. 
 
"Nu ar trebui să se joace un fel de PronoSport la asta cu puşcăria? Sau 4/69. Eu sunt convins că nu îl bagă Niţu pe Băsescu la puşcărie, cred că o va face Kovesi. Cred că într-una din zilele astea va lua Kovesi lumină, cum a luat lumină despre Udrea, Bica, Cocoş, Giumbix. S-a iluminat. Stătea doamna Kovesi la prezidu acolo, cu anticorupţii şi cum stătea ea acolo şi lupta împotriva corupţilor, şi-a dat seama că este înconjurată de corupţi. Şi stă doamna Kovesi acum în lotus, ca în budism şi are nişte mantre şi zice: "Stop şi de la capăt!" Mai stă ce mai stă şi zice "La puşcărie!" şi dintr-o dată, ajunge în Nirvana: "Băsescu la puşcărie!" Deci, prietene, eu sunt convins că Kovesi este în stare să îl aresteze pe Niţu, ca Niţu să nu îl aresteze pe Băsescu înainte."
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close