Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Foarte multă lume din România ar avea nevoie de un Parlament adevărat

Mircea Badea: Foarte multă lume din România ar avea nevoie de un Parlament adevărat

Mircea Badea: Foarte multă lume din România ar avea nevoie de un Parlament adevărat
16 Iun 2015   •   00:01

„Foarte multă lume din România ar avea nevoie de un Parlament adevărat” care să limiteze abuzurile, este de părere Mircea Badea.

„Parlamentarul este reprezentantul unor cetăţeni care l-au votat şi răspunde parlamentarul, din punctul de vedere al calităţii de parlamentar, doar în faţa alegătorilor săi”, a precizat realizatorul emisiunii În gura presei.

„Eu sunt foarte nemulţumit de faptul că degeaba am votat parlamentari care nu-mi reprezintă mie, cetăţean absolut banal al acestei ţări, în multe cazuri, interesul. Interesul meu, unul dintre interesele mele de cetăţean banal în România, este limitarea abuzurilor. Mi se pare esenţial”, a mai spus Mircea Badea.

„Faptul că Parlamentul este mânat în activitatea lui de Parlament, de altceva decât de interesul manifest al celor care l-au configurat pe el, pe Parlament, adică alegătorii, mie mi se pare de neacceptat. Faptul că nişte parlamentari pur şi simplu sunt temători atunci când o văd pe doamna Livia Stanciu sau când o văd pe doamna Codruţa Kovesi, sau când citesc cine ştie ce aberaţii ale propagandei pe net, mie, cetăţean banal, votant însă în această ţară, mi se pare inacceptabil”, a adăugat realizatorul emisiunii În gura presei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close