Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Fratele preşedintelui României a asistat la o ilegalitate. Statul ce face?

Mircea Badea: Fratele preşedintelui României a asistat la o ilegalitate. Statul ce face?

Mircea Badea: Fratele preşedintelui României a asistat la o ilegalitate. Statul ce face?
de M.T.    |    03 Iun 2014   •   00:06

În cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", Mircea Badea a comentat noile dezvăluiri apărute în cazul de şantaj în care este implicat Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu.

„Un lucru este clar. Avem o certitudine, este oficial, nu este pe surse: Mircea Băsescu s-a aflat la întâlnirea unde ai lui Bercea şi Căpăţână au vorbit în clar despre banii care s-au dat şi despre scoaterea din pârnaie, pe cale de consecinţă, a lui Bercea Mondial. În mod evident, acolo se perfecta o ilegalitate la care fratele preşedintelui României măcar a asistat”, a spus Mircea Badea.

„Ce caută un om care nici nu a luat banii, nici nu vrea să-l scoată pe Bercea din pârnaie la o astfel de discuţie? Ce anume mai aşteaptă instituţiile statului pentru a interveni în forţă? Fratele şefului statului a fost la o discuţie unde s-au dat sute de mii de euro pentru eliberarea unui interlop din pârnaie. Şeful statului tace, ca de obicei, dar statul ce face?”, s-a întrebat realizatorul emisiunii "În gura presei".

„Nu cred că instituţiile statului vor acţiona şi noi va trebui să vorbim singuri pe planeta asta, în continuare, despre această mizerie”, a concluzionat Mircea Badea.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close