Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Ghioceilor, sunteți niște monștri de ipocrizie

Mircea Badea: Ghioceilor, sunteți niște monștri de ipocrizie

20 Feb 2017   •   11:48
Mircea Badea: Ghioceilor, sunteți niște monștri de ipocrizie

”Toate brutele care m-au injurat ingrozitor, care m-au blestemat, pe mine si pe familia mea, care mi-au amenintat copilul de 2 ani cu moartea, doar pentru ca stiu sa #citesc si, pe cale de consecinta, nu #rezist, doar pentru ca nu sunt de acord cu pomana pentru adultii tineri buni de munca, atunci cand le raspund corespunzator la abominatii se transforma in zane ultragiate cu ghiocei in mana si tipa dupa ajutor si dupa cartel(ilegal, conform cu legile Romaniei).
Brutelor care injurati si blestemati, dupa care va camuflati in sotron, sunteti niste monstri de ipocrizie, dovezi ale degenerarii speciei. Nu mi-e frica de voi, n-aveti ce sa-mi faceti, simt doar scarba intensa. Mi-e scarba de voi!

P.S. Legile concurentei in Romania interzic actiunile concertate de tip cartel. Nu de mult, entitati economice care au incalcat legea, au incasat corespunzator amenzi crancene si schelalaiau a victime. Au memoria scurta. Atunci bine!” scrie Mircea Badea pe blog-ul său.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close