Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea i-a spus adevărul lui Mihai Gâdea! Ce notă a luat la bacalaureat la proba de limba română: „Prietene..."

Mircea Badea i-a spus adevărul lui Mihai Gâdea! Ce notă a luat la bacalaureat la proba de limba română: „Prietene..."

Mircea Badea este astăzi unul dintre cei mai populari realizatori tv din România. Ani de-a rândul, emisiunea lui, "În gura presei" a fost lider de audiență și continuă să fie urmărită de milioane de români.

Mircea Badea i-a spus adevărul lui Mihai Gâdea! Ce notă a luat la bacalaureat la proba de limba română: „Prietene..."
22 Iun 2020   •   15:04

Puțini știu, însă faptul că Mircea Badea a fost un elev eminent, dar căruia nu prea i-a plăcut filozofia. Într-o emisiune din anul 2015, acesta i-a mărturisit prietenului său, Mihai Gâdea, ce note a obținut la examenul de bacalaureat.

„Prietene, bine că l-am dat, bine că l-am luat. Era căt pe ce să-l iau cu mult, doar că l-am luat cu puțin. Pe vremea mea erau 5 probe. Am luat 10 la sport, matematică, română”, a spus Mircea Badea.

Nota 10 la limba și literatura română

Realizatorul TV a povestit la acel moment că media finală de la bacalaureat a fost 8.99, pentru că la filozofie a obtinut doar nota 6. Cum era de așteptat, la limba și literatura română a obținut nota 10.

De altfel, mama lui Mircea Badea, Mariana Badea este o renumită profesoară de limba și literarura română, care a scris acele cărți de comentarii de pe care mulți am învățat de-a lungul timpului pentru examenele maturității. 

Mircea Badea a absolvit Liceul de Informatică, iar apoi a finalizat cu succes studiile la Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea medie note bac Bacalaureat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close