Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ice Bucket Challenge, demers confiscat de români care nu îşi plătesc impozitele la stat

Mircea Badea: Ice Bucket Challenge, demers confiscat de români care nu îşi plătesc impozitele la stat

Mircea Badea: Ice Bucket Challenge, demers confiscat de români care nu îşi plătesc impozitele la stat
de S.T.    |    25 Aug 2014   •   11:56

Mircea Badea a criticat, în ediţia de duminică a emisiunii "În gura presei", modul în care vedetele din România a răspuns provocării "Ice Bucket Challenge".

"E o frenezie acum în România să ne turnăm găleţi cu apă şi cu gheaţă în cap(...). Cine nu-şi toarnă o găleată cu apă şi gheaţă în cap nu există", a spus Badea.

"Americanii au iniţiat un demers umanitar planetar(...). Ideea e simplă! Ori îţi torni o găleată cu apă cu gheaţă în cap, ori donezi nişte bani, totul fiind pe bază de provocare. Sigur că marea majoritate a oamenilor care au acceptat provocarea, provocând la rândul lor pe alţii, şi-au turnat gheaţă în cap şi au şi contribuit financiar", a mai spus realizatorul TV, adăugând că, după iniţiativa americanilor, "în România e o găleatărie".

Mircea Badea a explicat diferenţele turnării unei găleţi de apă în cap în America şi România.

Potrivit lui, demersul umanitar iniţiat de americani a fost confiscat de români care nu îşi plătesc impozitele la stat, fiind în insolvenţă.

"Cum poţi să spui că vrei să faci acţiuni umanitare? Înainte să faci acţiuni umanitare, nu vrei tu să-ţi plăteşti impozitele la stat? Dacă eşti de la Realitatea, lasă-mă cu donaţiile ipocrite", a spus realizatorul "În Gura Presei", duminică, la Antena 3.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În gura presei" cu Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close