Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, impresionat de cazul micuțului Cristian

Mircea Badea, impresionat de cazul micuțului Cristian

Mircea Badea, impresionat de cazul micuțului Cristian
22 Ian 2016   •   01:17

Mircea Badea a fost impresionat de cazul micuțului Cristian, al cărui apel pentru viață a fost prezentat de Mihai Gâdea în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei.

La doar 3 ani, baiatul are o formă gravă de cancer. Suma necesară tratamentului, unul experimental, pe care un spital din Cehia este dispus sa-l încerce, se ridică la 80.000 de euro, dar familia a reușit să strângă până acum 50.000 de euro.

Mircea Badea a spus că actualul Guvern ar putea să găsească o soluție pentru a-l ajuta pe Cristian, așa cum și Guvernul Ponta a găsit resursele necesare pentru tratamentul peste hotare al răniților din Colectiv.

''Când s-a întâmplat nenorocirea de la Colectiv Guvernul politic nașpa, care a și plecat că era nașpa și politic, a găsit resursele financiare să trimită la tratament în străinătate foarte mulți oameni răniți la Colectiv, unii dintre ei, destui, nefiind nici măcar asigurați. Mă gândesc că și guvernul tehnocrat poate găsi niște resurse, că e vorba despre un copil. Și, dacă s-au găsit, absolut legitim, 23.000 de euro ca să zboare domnul ministru tehnocrat în Germania, mă gândesc că se pot găsi sume asemănătoare și ca să aibă o șansă copilul'', a spus Mircea.


Citește și La 3 ani, Cristian luptă pentru viață. Donați 2 euro, la numărul 8848

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close