Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: În Centrul Vechi totul e în prag de colaps, dacă strănuţi mai tare

Mircea Badea: În Centrul Vechi totul e în prag de colaps, dacă strănuţi mai tare

Mircea Badea: În Centrul Vechi totul e în prag de colaps, dacă strănuţi mai tare
de M.C.    |    14 Oct 2013   •   12:44

Mircea Badea comentează despre un articol referitor la pericolul pe care îl prezintă imobilele din Centrul Vechi, încadrate într-o clasă de risc seismic ridicat.

„Trebuie să fii şi un pic...nu aş vrea să jignesc pe nimeni...trebuie să fii uşor tâmpit să te duci în Centrul Vechi. Trebuie să fii uşor prostuţ. Dacă ai trecut prin zona aia te prinzi că totul e în prag de colaps dacă strănuţi mai tare”spune Mircea Badea.

„La un cutremur moderat, nu trebuie să vină Marele Cutremur, Centrul Vechi cade tot...Dacă joci ruleta rusească la un moment dat s-ar putea să nimereşti pe glonţ..Totuşi cum a ajuns ăsta centrul distracţiei bucureştene? Eu am zis că nu are cum să fie mare succes pe termen lung şi m-am înşelat” a mai spus realizatorul TV.

„În civilizaţia cu iz de Leo de la Strehaia de aici de pe Splai toată treaba e maşina. Românii se împumută ca să îşi ia cazan cu 300.000 de kilometri din Germania. Şi după ce au dat o tonă de bani pe un cazan care se destramă la primul vânt, trebuie să îl arate. Cum faci, că în Centrul Vechi n-o vede lumea? Şmecheria în Dorobanţi era să vii cu Ferrari”a concluzionat Mircea Badea, în cadrul emisiunii "În gura presei".


×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close