Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: ”În România se interceptează de 16 ori mai mult decât în SUA, pe siguranță națională. Cu toată dragostea ...!”

Mircea Badea: ”În România se interceptează de 16 ori mai mult decât în SUA, pe siguranță națională. Cu toată dragostea ...!”

Mircea Badea: ”În România se interceptează de 16 ori mai mult decât în SUA, pe siguranță națională. Cu toată dragostea ...!”
02 Noi 2016   •   00:16

Mircea Badea a comentat, la În gura presei, de la Antena 3, informația potrivit căreia în România au fost date, anul trecut, de 16 ori mai multe mandate de interceptare pe siguranţa naţională decât în SUA.

”Cu toată dragostea și toată deferența pentru stilul asta mai scorțos. Dă-o-n paștele mă-sii, nu se poate așa ceva! Cum de 16 ori mai mult decât în SUA? Da cine ne amenință pe noi atât de tare, de trebuie să ascultăm de 16 ori mai mult decât SUA, care are o politică relevantă la nivel mondial și, pe care de consecință, are mulți dușmani”, a fost reacția sinceră a lui Mircea Badea.

”Știu, știu, există unii perfecți stupizi și inepți care spun: eu nu am nimic de ascuns, să mă intercepteze”, a spus Mircea Badea.

Badea a mai spus că, în opinia sa, în România nu se mai interceptează ilegal pentru că e foarte simplu să se facă legal acest lucru, comentând afirmațiile judecătorului Horaţius Dumbravă, care a readus în discuție problematica ”indiciilor temeinice” în actul de justiție.

Reprezentantul Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Victoria Stoiciu, a susţinut, într-o dezbatere care a avut loc luni, la Parlament, că, din datele puse la dispoziţie, se arată că anul trecut au fost date în România de 16 ori mai multe mandate de interceptare pe siguranţa naţională decât în America, că SRI a cerut practic de 16 ori mai multe mandate decât FBI.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei interceptari
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close