Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, interzis la Cotroceni. "Într-un stat de drept, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple. Palatul Cotroceni nu este o bodegă care îşi alege clientela"

Mircea Badea, interzis la Cotroceni. "Într-un stat de drept, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple. Palatul Cotroceni nu este o bodegă care îşi alege clientela"

Mircea Badea, interzis la Cotroceni. "Într-un stat de drept, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple. Palatul Cotroceni nu este o bodegă care îşi alege clientela"
20 Dec 2014   •   17:55

Mircea Badea nu a fost lăsat de SPP-işti să participe la conferinţa lui Traian Băsescu. Realizatorul Antenei 3 a fost blocat la intrare de ofiţeri care i-au spus că nu este pe listele de acces. Asta deşi documentele de acreditare fuseseră depuse cu două zile înainte şi nu s-a primit vreo notificare în privinţa unei eventuale nereguli. Cei de la biroul de presă de la Cotroceni nu au avut nicio explicaţie pentru refuzul accesului realizatorului Antenei 3.

"Am ajuns la Cotroceni, am intrat. Oamenii lăsau buletinele (...) Eu de la uşă am fost reperat de un domn de la pază care mi-a spus: "Domnule Badea, nu sunteţi pe listă!"", a povestit Mircea Badea.

"Concluzia e limpede. Domnul ăsta se comportă ca şi cum ar fi moşia de la Nana Palatul Cotroceni", a precizat jurnalistul, făcând referire la Traian Băsescu.

"Mă dusesem să-i pun o întrebare, una singură", a mai spus Mircea Badea.

"Situaţia este sinistră. Într-un stat de drept, astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple. Palatul Cotroceni nu este o bodegă care îşi alege clientela", a adăugat jurnalistul.

Traian Băsescu susţine, la ora 18.00, ultima conferinţă de la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia va răspunde tuturor întrebărilor jurnaliştilor. Este bilanţul celor 10 ani de mandat.

Citiţi şi:


"După 10 ani de mandat, Băsescu merită 10 ani de puşcărie". Mesajele telespectatorilor Antena 3 pentru Traian Băsescu"

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close