Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Iohannis nu are nicio problemă cu oamenii puşi în funcţii de Băsescu, ba chiar îi plac

Mircea Badea: Iohannis nu are nicio problemă cu oamenii puşi în funcţii de Băsescu, ba chiar îi plac

Mircea Badea: Iohannis nu are nicio problemă cu oamenii puşi în funcţii de Băsescu, ba chiar îi plac
13 Mai 2015   •   00:11

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că este nevinovat şi că nu are de ce să se teamă, în cazul în care ar fi incriminat în justiţie.
 
Traian Băsescu a declarat marţi, într-un interviu la PS News, că nimeni nu poate să spună că a făcut vreun aranjament cu el pentru bani.

Mircea Badea a vorbit în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei" despre declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu, dar şi despre modul în care acesta pare că încearcă să îşi construiască apărarea.

"După părerea mea avem din nou un eveniment important în România. Întrucât, cel care i-a numit pe toţi în funcţie, zice despre ei multe. Văd că domnul Iohannis nu are nicio problemă cu oamenii puşi în funcţii de Băsescu, ba chiar îi plac. Mie nu îmi plac deloc, din foarte multe motive concrete care ţin de activitatea lor, şi aşa ca imagine de ansamblu că sunt puşi de Băsescu. Suficient cu asta! ", a declarat Mircea Badea.

"Astăzi a spus foarte simplu cum a fost băgat la închisoare cetăţeanul Voiculescu, dar şi alţii", a mai spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Eu ţin minte fiecare secundă din luna aceea de proces a lui Voiculescu Dan, de anul trecut. Eu nu am cum să deţin dovezi în sensul de hârtii scrise, pe sistemul: bagă-l pe voiculescu la puşcărie! Semnat lucrătorul SRI. Eu am văzut cum s-a desfăşurat acel proces. Eu personal nu am absolut nicio îndoială că a fost o execuţie comandată şi executată, care nu are absolut nicio legătură cu justiţia."

"Faptul că Băsescu ne citează pe cei de la Antena 3, nu înseamnă că eu îi dau credit, ci că recunoaşte tot ceea ce am spus noi timp de 10 ani. Eu rămân fidel declaraţiilor mele", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close