Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "Justiţia independentă" a demonstrat singură că nu este independentă

Mircea Badea: "Justiţia independentă" a demonstrat singură că nu este independentă

Mircea Badea: "Justiţia independentă" a demonstrat singură că nu este independentă
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Feb 2015   •   00:14

Mircea Badea a comentat, în pasa de duminică seară între emisiunile "Sinteza Zilei" şi "În gura presei", cum a reuşit "justiţia independentă" să demonstreze într-o singură zi că nu este deloc independentă.

 
"Ce să mai vreau eu de la Traian Băsescu? Am înţeles ce vedem pe stânga, dar pe dreapta? Acolo trebuie să vedem justiţia independentă, care a demonstrat singură despre sine că nu este independentă, când a dat drumul într-o zi la 488 de dosare cu Udrea. Eu zic că o componentă foarte importantă a sistemului ticăloşti al lui Băsescu este "justiţia independentă".
 
Badea a explicat şi că, în acest moment, Laura Codruţa Kovesi anchetează cazuri răsunătoare în acest moment, dar la Laura Codruţa Kovesi nu ajunge nimeni.
 
"Am înţeles, pe Bica o anchetează Kovesi. Mai nou, pe Udrea, tot Kovesi. Dar pe Kovesi cine o anchetează? Nimeni. Mie nu mi se pare normal. În România nu este aşa. În România trebuie să îşi demonstreze nevinovăţia. Oricum Băsescu a pus-o acolo. Kovesi ar fi fost acum la Sibiu, lupta cu terorismul, dacă nu o punea Băsescu unde e acum."
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close