Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: L-am identificat pe cel care mi-a clonat pagina de Facebook. O să mă duc la DIICOT

Mircea Badea: L-am identificat pe cel care mi-a clonat pagina de Facebook. O să mă duc la DIICOT

Mircea Badea: L-am identificat pe cel care mi-a clonat pagina de Facebook. O să mă duc la DIICOT
de S.T.    |    09 Sep 2016   •   00:01

Mircea Badea s-a confruntat cu un furt de identitate, după ce pagina de Facebook i-a fost clonată iar cineva a postat în locul său chiar pe pagina sa oficială.

„Un site, stiripesurse.ro, a venit cu o știre conform căreia eu i-aș fi adresat niște insulte absolut îngrozitoare lui Radu Tudor(...). Eu dormeam în timp ce i-aș fi adresat insulte și când mă trezesc cred că aveam 100 de mesaje pe telefonul mobil. Intru pe site-ul stiripesurse.ro, văd acolo știrea. Bineînțeles că nu-mi aparțin acele afirmații. La mine pe pagină există măcar un bolnav mintal care clonează pagini, el clonează și pagina mea și dă like-uri”, a spus Mircea Badea.

„Eu sunt sigur că l-am identificat. E un bolnav mintal. Mă-sa e judecătoare, iar ta-su e membru PMP. E din Călărași sau Giurgiu, nu știu sigur. Un redactor de la stiripesurse.ro intrase la mine pe pagină și îmi lăsase la o postare o întrebare și ăla cu pagina mea clonată îl înjura pe Radu Tudor. Bine, dacă intrai pe pagina clonată își dădeai seama că nu sunt ei că avea două like-uri. Nu a mai stat redactorul de la stiripesurse să o verifice. A luat-o în viteză, i-a pus titlu, a înnebunit internetul. E foarte ușor să faci o clonă de Facebook și ăsta cu asta se ocupă(...).O să mă duc la DIICOT, la BCCO și o să încerc să-i fac plângere penală(...). Știu și cum îl cheamă, știu și unde stă, știu cam tot despre el. O să văd dacă oamenii legii pot interveni”, a mai spus el, joi seară, la Antena 3.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „În gura presei”

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close