Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Lecţii de morală, de conduită, de la Udrea eu nu primesc

Mircea Badea: Lecţii de morală, de conduită, de la Udrea eu nu primesc

Mircea Badea: Lecţii de morală, de conduită, de la Udrea eu nu primesc
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Mai 2011   •   23:41

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

În ediţia de joi seară e emisiunii "În gura presei", Mircea Badea comentează reacţia doamnei Udrea la articolele apărute în presa românească despre gaura din pantoful lui Jeffrey Franks: “A scris pe blog că e nemulţumită de faptul că presa a făcut aşa un mare caz de pantofii lui Jeffrey Franks. Eu acuma vă spun – lecţii de morală, de conduită, de la Udrea eu nu primesc. Să îmi ţină Udrea seminarii de comportamanet, conduită, profesionalism şi morală...” a comentat Badea.

Prezentatorul a ţinut să încheie cu un sfat pentru ministrul Turismului: “Tu, duduie, ar trebui să îţi vezi de dungile de pe asfalt, de prin parcări. Mai bine ţi-ai vedea de asta, decât să ne administrezi nouă banii.”

 

×
Subiecte în articol: Lumea lui Mircea Badea
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close