Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Lumea în România a înţeles că Băsescu e şeful Guvernului

Mircea Badea: Lumea în România a înţeles că Băsescu e şeful Guvernului

Mircea Badea: Lumea în România a înţeles că Băsescu e şeful Guvernului
de M.C.    |    18 Dec 2013   •   23:54

Mircea Badea a comentat, miercuri, în cadrul emisiunii "În gura presei" subiectul numirii lui Rareş Bogdan la conducerea TVR.

"Voi aţi înteles de ce e o aşa mare şmecherie TVR-ul ăsta? Sigur, ca miza, ca bani e foarte important, că noi îi dăm bani în fiecare lună. TVR-ul nu există. Deschid audienţele şi mă uit, nu există" a spus Mircea Badea

 
"Cine e Rareş Bogdan? E ăla cu basmaua la gât. E unul din Cluj care nu ştie cum să-l servească pe Ioan Rus. Televiziunea Naţională nu există, nu contează, nu se uită nimeni. TVR este un mamut care consumă enorm, ca efect este zero" a mai spus Mircea Badea.
 
Realizatorul Antena 3 a făcut şi o analiză a percepţiei opiniei publice, faţă de evenimentele din ultimele zile din lumea politică.

"Băsescu este şeful Guvernului. Am avut senzaţia asta când era Boc. Impresia după ziua de azi e tot că Băsescu conduce Guvernul. La nivel de imagine, n-am niciun fel de dubiu, lumea în România a înţeles că Băsescu e şeful Guvernului. Ba, pare-se că este şi şeful lui Ponta şi al lui Antonescu" a concluzionat Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei" cu Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea USL guvern TVR
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close