Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: M-am săturat să fiu în linia întâi în lupta cu abuzurile sistemului lui Băsescu

Mircea Badea: M-am săturat să fiu în linia întâi în lupta cu abuzurile sistemului lui Băsescu

Mircea Badea: M-am săturat să fiu în linia întâi în lupta cu abuzurile sistemului lui Băsescu
de M.C.    |    16 Dec 2014   •   11:57

Mircea Badea a mărturisit în cadrul emisiunii "În gura presei" că s-a săturat şi a obosit să fie în linia întâi în lupta cu Traian Băsescu, propaganda băsistă.

"Mă aflu într-un moment, nu ştiu dacă dificil, nu o să fac mare paradă din ce simt eu, o să vorbesc un pic şi despre ce simt eu. Sunt iată după zece ani de luptă, în cel mai propriu înţeles al cuvântului, cu ceea ce am considerat că e sistemul abuziv al lui Traian Băsescu" a spus Mircea Badea.

"Am luptat împotriva a ceea ce am considerat instituţii ale statului care prestează în afara fişei postului, având un comportament abuziv. Am luptat cu toate la timpul potrivit" a explicat Mircea Badea.

"M-am săturat. Rău. Dacă nu aţi fost în locul meu...sigur, vă mulţumesc pentru această participare şi această formă de susţinere, atât prin privitul la emisiune, dar şi ca suport moral şi energetic. Dar este greu să fiţi pe de-a întregul în locul nostru. E foarte greu să înţelegi un om, fără să fii în papucii lui. Eu vă spun, sincer, am obosit şi m-am săturat foarte tare. Ce se presupune că ar trebui să fac eu acum? Să fac ce?" s-a întrebat realizatorul emisiunii "În gura presei".

Realizatorul Antena 3 a vorbit şi despre viitorul lui Traian Băsescu pe scena politică românească.

"Băsescu va avea o carieră politică viitoare. Oamenii lui şi-au luat ţara înapoi. Şi eu că să fac acum? Mă mai lupt încă nişte ani cu interpuşii lui Băsescu sau cu el direct? Ca să ce? Iar mă mai bat nişte ani cu Băsescu? Pentru? "Că aşa consider că e corect". Bun. Să o mai facă şi alţii", a afirmat Mircea Badea.

"Nu am luat încă o hotărâre. În capul meu este deja luată, dar încă nu o afirm cu subiect şi predicat", a mai spus Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close