Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Mă bucur că Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani

Mircea Badea: Mă bucur că Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani

Mircea Badea: Mă bucur că Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani
Sursa foto: Foto: VideoNews
11 Iun 2015   •   18:42
Mircea Badea a comentat, în pasa din emisiunea "100 de minute", că el îl detestă pe Ioan Rus de cel puţin 12 ani încoace şi se bucură că nu mai face parte din Guvern. 
 
"Atât de mult am vorbit despre Ioan Rus, am spus tot ce se putea despre Ioan Rus, în ăştia 12 ani de când mi-am dat seama că domnul Rus este un ghiolban, un primitiv, un om rău, un om încăpăţânat. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani încoace. Mă bucur că nu mai face parte din Guvern. Mă bucur că nu mai este Ioan Rus ministru. Mi se pare că a fost ministru atât de mult în guverne..."
 
De asemenea, Mircea Badea a remarcat că vicepremierul Gabriel Oprea o susţine pe Laura Codruţa Kovesi pentru un nou mandat la şefia DNA.
 
"Aş vorbi despre domnul Oprea. A spus că susţine total pe doamna Kovesi pentru un nou mandat la DNA. Înţeleg că domnul Oprea a votat pentru ridicarea imunităţii lui Victor Ponta, din moment ce o susţine total pe doamna Kovesi. E odioasă declaraţia, din punctul meu de vedere. Şi din punct de vedere logic şi moral. Nu e un şoc. sunt doar scârbit de o astfel de declaraţie."
 
În fine, Mircea Badea a explicat că şi subiectul diasporei ar trebui dezbătut mai amplu.
 
"Dacă tot vorbim despre diaspora, cu toată dragostea, foarte bine că bruta de Rus a plecat. Dar dacă e să vorbim despre diasporă, mă aşteptam ca cel cu care şi-au luat ţara înapoi să fi avut şi dânsul vreo reacţie. Nu a avut. Şi nu am înţeles de ce, dacă îţi iei ţara înapoi, nu vii să stai în ea. Discuţia despre diaspora este perfect legitimă în sensul în care ne întrebăm ce face ţara pentru diasporă. Dar este doar jumătate de temă. Cealaltă ar fi şi în sens contrar. Ce face diaspora pentru statul român."
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close