Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Mă doare-n cot de Schengen. Nu de aici îmi extrăgeam reperele Vestului despre noi

Mircea Badea: Mă doare-n cot de Schengen. Nu de aici îmi extrăgeam reperele Vestului despre noi

Mircea Badea: Mă doare-n cot de Schengen. Nu de aici îmi extrăgeam reperele Vestului despre noi
de M.C.    |    13 Noi 2013   •   00:08

Mircea Badea a comentat, marţi, în cadrul emisiunii "În gura presei" declaraţia lui Jose Manuel Barroso, privind aderarea României la Schengen, dar şi "problema" justiţiei din viitorul raport MCV.

"Când dă Băsescu telefon la procurori, e bine, când iese public Ponta şi zice nasoale de procurori, e imixtiune. Vă traduc eu...să nu mai comentăm. Când zice ăla, ai luat şapte ani cu executare, nevinovat, tu trebuie să zici că e decizia justiţiei, că şi nevinovat tot vinovat sunt. Şi taci dracu din gură! În principiu, asta e problema, să taci dracu din gură” a spus Mircea Badea.

"Mă doare-n cot de Schengen. Nu de aici îmi extrăgeam percepţiile, reperele Vestului despre noi...Pe Facebook, acolo unde concentraţia de imbecilitate e cea mai mare de pe planetă, cel puţin în partea românească de planetă, acolo a tunat şi i-a adunat, e mai mare decât în Piaţa Matache. Aia e Aula Academiei faţă de Facebook.  Sunt nişte forme de viaţă care îşi pun la nume Schengen. Mărioara Schengen Popescu..ăştia de obicei sunt băsişti. Îmi scrie una pe Facebook şi după aia se miră că de ce o banez. Vrei să ai libertate de exprimare la mine în casă? Ia şi urlă de pe hol.  A zis că nu-l place pe Băsescu, dar primul la Like era Băsescu. După aia Udrea, Blaga..." a comentat, în stilul său, realizatorul emisiunii "În gura presei".

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei" cu Mircea Badea.
 


×
Subiecte în articol: raport MCV
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close