Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Mi se pare că s-a găsit un ţap ispăşitor în tragedia de la maternitatea Giuleşti

Mircea Badea: Mi se pare că s-a găsit un ţap ispăşitor în tragedia de la maternitatea Giuleşti

de G.S.    |    02 Apr 2015   •   18:58
Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a comentat, în pasa cu emisiunea "100 de minute", decizia instanţei în cazul tragediei de la Maternitatea Giuleşti
 
Florentina Cârstea, asistenta din neglijenţa căreia ar fi pornit tragedia, a primit doi ani şi două luni de închisoare, cu executare. În schimb, instanţa a schimbat încadrările electricicianului Oprea şi pentru doctorul Marinescu, care au primit sentinţe cu suspendare.
 
Mircea Badea s-a întrebat, retoric, dacă sistemul este gândit de aşa natură încât asistenta care este pe tură să nu aibă voie să meargă la baie, de exemplu.
 
"Cu toată dragostea pentru justiţia din România, mi se pare că s-a găsit un ţap ispăşitor. Ştiu că reacţia emoţională este foarte puternică, dar eu îmi pun problema logic. Dacă doamna asistentă leşina sau făcea infarct, sau trebuia să dispară un minut, se presupune că ce? Deci te-ai dus la toaletă, eşti vinovat?"
 
"De-aia, uite, la avioane, sunt doi. De ce sunt doi şi nu e unul singur? Uite de-aia", a explicat Badea. 
 

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close