Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Mi se pare ironia vieții felul în care ăștia cu hashtag rezist se gândesc să se ducă la CEDO!”

Mircea Badea: „Mi se pare ironia vieții felul în care ăștia cu hashtag rezist se gândesc să se ducă la CEDO!”

Mircea Badea: „Mi se pare ironia vieții felul în care ăștia cu hashtag rezist se gândesc să se ducă la CEDO!”
10 Aug 2017   •   00:31

Mircea Badea a afirmat, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3, că i se pare ironic cum unii protestatari ”hashtag-rezist”, care sunt „cu justiția în gură de dimineață până seară”, vor să meargă la CEDO, dacă justiția din România nu le dă dreptate.

Badea citează în emisiune un articol postat pe ziare.com și în care se arată că tot mai mulți protestatari primesc acasa amenzi pentru că au participat la cele mai recente manifestații.

Potrivit articolului, cei mai mulți dintre ei au contestat în justiție amenzile primite și, în cazul în care nu li se va da câștig de cauză, amenință că vor merge la CEDO.

”Cât de amuzantă e treaba asta. Aștia cu hashtag rezist, care ne spun nouă, de dimineață până seara, în cel mai agresiv mod cu putință, cu justiția, justiția! Păi cum, dacă ne impui justiția, dacă justiția nu îți va da dreptate, te duci la CEDO, măi hashtag? Mi se pare ironia vieții felul în care ăștia cu hashtag rezist se gândesc să se ducă la CEDO. Ei micționând cu agresivitate, nesimțire și prostie pe deciziile CEDO!”, a spus Mircea Badea, adăugând că abia așteaptă să vadă cum se va pronunța onorata instanță în această speță.

 

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close