Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Mi se pare minor că Guvernul recunoaşte că a fost prost

Mircea Badea: Mi se pare minor că Guvernul recunoaşte că a fost prost

Mircea Badea: Mi se pare minor că Guvernul recunoaşte că a fost prost
de S.T.    |    22 Ian 2014   •   19:45

Mircea Badea, realizator al emisiunii "În gura presei", a comentat miercuri seară, la Antena 3, cu privire la tragedia aviatică petrecută luni după-amiază în Apuseni.

Potrivit acestuia, ar trebui să existe numeroase demisii în urma lipsei de comunicare între instituţiile statului.

"După părerea mea ar trebui să cadă mulţi din Ministerul de Interne, care se dovedeşte a fi eficient doar atunci când stă în boscheţi cu radarul(...). În această situaţie, ei au dat chix major. Cred că ar trebui mers inclusiv până la ministru", a spus Badea.

"Dacă facem un top al celor mai imbecile declaraţii în legătură cu această situaţie (tragedia aviatică din munţii Apuseni -n.red), măcar două intră în top direct de la Ministerul de Interne", a mai spus Mircea Badea.

Bâjbâiala autorităţilor şi lipsa de comunicare între instituţiile statului a costat două vieţi.



Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.200 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studentă şi doi membri ai echipajului de zbor - pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Epava avionului şi victimele au fost găsite de un localnic, după o căutare de peste cinci ore, la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi alţi localnici.


×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close