Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ministrul Justiţiei vrea să ajung la puşcărie. Gând la gând cu bucurie!

Mircea Badea: Ministrul Justiţiei vrea să ajung la puşcărie. Gând la gând cu bucurie!

Mircea Badea: Ministrul Justiţiei vrea să ajung la puşcărie. Gând la gând cu bucurie!
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Noi 2015   •   00:11

Mircea Badea a comentat lista de miniştri din cabinetul Cioloş, în pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, duminică seară. Badea a recunoscut că este foarte mulţumit de această listă şi că îşi doreşte să ajungă la puşcărie, exact ca ministrul propus pentru portofoliul Justiţiei.

"Sunt tehnocrat, sunt cel mai mare fan al acestei formule, sunt cel mai mare fan al doamnei Guseth. Nu mi se pare relevant ce studii are. Şi sunt cel mai mare fan al tânărului tehnocrat care când era tânăr era manechin, după care s-a făcut doctor. Nu văd cum cele două sunt incompatibile.

Eu sunt foarte mulţumit, care spun tot timpul "la puşcărie", chiar vreau să mă implic activ. Eu chiar vreau să ajung la puşcărie. Mi se pare un lucru de făcut în România. Faptul că noul ministru al Justiţiei, acum un an spunea că eu trebuie să intru la puşcărie, mi se pare reconfortant. Că zic lucruri urâte despre magistraţi. Adică Mahomed mai poate fi pus la îndoială, dar nu magistraţii.

Reputatul jurnalist Dan Andronic, de la reputatul EVZ, se gândea că ar trebui să ajung la puşcărie. Şi a întrebat-o pe doamna Guseth. Şi doamna Guseth a spus că da, ar cam trebui. Deci gând la gând cu bucurie. Şi eu vreau să ajung la puşcărie."


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close