Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, moment inedit în direct: "Dani Mocanu sfidează din nou"

Mircea Badea, moment inedit în direct: "Dani Mocanu sfidează din nou"

Mircea Badea a avut parte de o surpriză în timp ce prezenta cele mai noi informații, la Ediția specială de duminică după-amiază. Pe prompter a apărut o știre despre controversatul manelist Dani Mocanu, fapt care l-a descumpănit pentru câteva momente.

Mircea Badea, moment inedit în direct: "Dani Mocanu sfidează din nou"
de Dan Gabor    |    06 Dec 2020   •   16:37

"Asta e o știre despre Dani Mocanu? Ok. Îmi cer scuze, e o știre despre Dani Mocanu. Dani Mocanu Sfidează din nou. Manelistul a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alăturide o căprioară cu mesajul: 'Moș Nicolae, te rog frumos, arestează-mă tu, că Poliția nu poate", a spus Mircea Badea.

MIrcea Badea a prezentat și cazul de coronavirus care a fost confirmat, duminică, la o secţie de votare din Alba, în localitatea Valea Lungă, sat Tăuni.

Președintele secţiei de votare nr. 429 a primit duminică după-amiază rezultatul testului COVID, care este pozitiv.

Biroul Electoral Judeţean face demersuri pentru înlocuirea președintelui, dar nu a fost nevoie de întreruperea votului, pentru că la acel moment nu erau alegători la secţie.

O altă secţie de votare din sectorul 3 al Capitalei s-a închis duminică, după ce două persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus.
Alegeri parlamentare 2020. Alegerile parlamentare în cifre

La alegerile parlamentare de astăzi, 6 decembrie 2020, vor fi aleşi 465 de parlamentari, dintre care 136 de senatori şi 329 de deputaţi, mandatele acestora urmând a fi pentru următorii patru ani.

Numărul candidaţilor la alegeri parlamentare 2020 a crescut de la 6.476, în anul 2016, la 7.136 în acest an. Cei mai mulţi dintre candidaţi, respectiv 4.659, candidează la Camera Deputaţilor, în timp ce 2.477 candidează la Senat.

De asemenea, au fost înregistraţi 42 de candidaţi independenţi pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Potrivit datelor oficiale, un deputat reprezintă 70.000 de locuitori, în timp ce un senator reprezintă 160.000 de locuitori.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Dani Mocanu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close