Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Moralitatea e subiectivă! Mie mi se pare imoral ca un primar care spune că are șase case din meditații, să ne spună de lupta anticorupție”

Mircea Badea: „Moralitatea e subiectivă! Mie mi se pare imoral ca un primar care spune că are șase case din meditații, să ne spună de lupta anticorupție”

Mircea Badea: „Moralitatea e subiectivă! Mie mi se pare imoral ca un primar care spune că are șase case din meditații, să ne spună de lupta anticorupție”
Sursa foto: Foto: antena 3
05 Ian 2017   •   23:08

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției În gura presei cu Sinteza Zilei, ”intervenția stupidă” a președintelui Klaus Iohannis, prin intermediul purtătorului de cuvânt, argumentând că CCR are o singură atribuție, și ea nu se referă la cât de moral este un lucru sau nu.

”Curtea Constituțională are o singură atribuție. Ea nu decide dacă ceva e moral sau nu, dacă e estetic, dacă e gras, dacă e slab, etc ..nu se ocupă Curtea Constituțională cu asta. (...) Obiectiv, CCR spune doar dacă o lege e constituțională”, a spus Mircea Badea.

În plus, Badea remarcă faptul că moralitatea e subiectivă și că diferă de la o persoană la alta.

”Mie, de exemplu, mi se pare imoral ca un primar care spune că are șase case din meditații la fizică  să ne spună despre lupta anticorupție. Mie mi se pare imoral. Altora li se pare moral. E subiectiv”, a spus Badea

obiectiv, CCR spune doar daca o lege e constituțională sau nu.

”Dar, dacă președintele e indignat, în cazul în care CCR decide că legea e neconstituțională, ar fi preferat domnul președinte să rămână valabilă o lege neconstituțională?”, a întrebat Mircea Badea.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close