Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, nerăbdător să afle cine e noul Papă: Tremurând aştept!

Mircea Badea, nerăbdător să afle cine e noul Papă: Tremurând aştept!

Mircea Badea, nerăbdător să afle cine e noul Papă: Tremurând aştept!
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    12 Mar 2013   •   14:16

Mircea Badea nu este interesat de alegerea noului Papă de la Roma, spunând că a încercat să îl preocupe subiectul, însă fără rezultat.

"Văd că în presă e nebunie, o preocupare frenetică, cu alegerea Papei. Doamne, Dumnezeule, deloc nu mă interesază! Am încercat să mă intereseze, totuşi e Papa de la Roma, dar nu-mi trezeşte nimic. (...) Mă las contaminat de frenezia asta a alegerii Papei şi aştept cu nerăbdare, tremurând aştept", a comentat Mircea Badea, în ediţia de luni seară a emisiunii "În gura presei", de la Antena 3.

Astăzi are loc conclavul pentru alegerea următorului Papă. 115 cardinali se reunesc la Roma, un eveniment în care se pun mari speranţe că va impulsiona economia suferindă a capitalei italiene. Marţi după-amiaza, atunci când uşile Capelei Sixtine se vor închide, va începe primul tur al scrutinului, care ar putea oferi avantaj pentru unul dintre principalii "favoriţi", citaţi în ultimele zile, şi anume cardinalul de Milano - Angelo Scola, cardinalul de Sao Paolo - Odilo Scherer sau cardinalul din Quebec - Marc Ouellet.

Citeşte şi Mircea Badea, despre o posibilă rupere a USL: "Am obosit cu ăştia"

Mircea Badea: Partidul Popular European e o ciumă. Şi-o va fura!






×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei alegeri
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close