Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Norvegia nu e o țară frecventabilă. Dacă aș fi acolo, jur că aș pleca!

Mircea Badea: Norvegia nu e o țară frecventabilă. Dacă aș fi acolo, jur că aș pleca!

Mircea Badea: Norvegia nu e o țară frecventabilă. Dacă aș fi acolo, jur că aș pleca!
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
12 Ian 2016   •   00:02

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției de luni seară a emisiunii În gura presei, cu Sinteza Zilei, drama familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de serviciile sociale norvegiene.

Mircea Badea a apreciat demersul colegilor săi jurnaliști, Mihai Gâdea și Adrian Ursu, de a iniția o petiție care va fi înmânată Majestatii Sale Regele Harald al V-lea al Norvegiei.

”Mie mi se pare o situație absolut dementă. Înțeleg diferențele culturale, dar nu poți să pui totuși răpirile de copii pe seama diferențelor culturale”, a spus Mircea Badea, la Antena 3. ”Poate ar fi cazul să se implice și statul asta de drept”, remarcă Mircea Badea.

”Eu, dacă aș fi român în Norvegia, jur că aș pleca. Trăind așa cu o secure deasupra capului, vin aștia să îmi ia copii mei sau nu, prieteni, cu toată dragostea vă spun, Norvegia nu e o țară frecventabilă. Noi nu aveam conștiința că e un fel de Arabia Saudită. Noi credeam că doar petrol au cât saudiții. Dar, văd că asemănările nu sunt doar la bogățiile petroliere. Mie, Norvegia nu mi se pare o țară frecventabilă. Nu aș vrea să calc pe acolo. Cine știe ce legi mai au! Nu aș vrea să aflu!”, a completat Mircea Badea.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close