Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu cumva Băsescu a încasat taxă de protecţie prin intermediul lui fiică-sa?

Mircea Badea: Nu cumva Băsescu a încasat taxă de protecţie prin intermediul lui fiică-sa?

Mircea Badea: Nu cumva Băsescu a încasat taxă de protecţie prin intermediul lui fiică-sa?
de M.C.    |    15 Ian 2014   •   23:55
Mircea Badea a vorbit miercuri, la "Sinteza Zilei" despre ancheta care arată legăturile dintre banii ruşilor şi familia Băsescu.
 
"Cum era aia? Ruşii e răi, dar banii lor e buni. Istoria lui Traian Băsescu cu banii ruseşti e veche. Ţinem minte dosarul Alro, care a fost îngropat, după ce i-au pierdut interceptările lui Udrea. Lor le plac mult, mult, banii ruseşti" a spus Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a continuat apoi, referindu-se la cazuri aproape identice, care au avut ecou în justiţie.

"La un moment dat, conform multor anchete penale terminate cu condamnări, au avut acelaşi fir de acuzare pe care îl pot suprapune şi aici. Nu cumva Băsescu a încasat taxă de protecţie prin intermediul lui fiică-sa? Că dacă Năstase a luat pitici de grădină din China, teoria şi zvonul, discuţia, era că Năstase are un miliard de dolari în Marea Chinei...deci dacă a luat pitici şi e în pârnaie, aici cum e? Putem considera că Băsescu încasează taxă de protecţie? Conform altor anchete putem considera că da" a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close