x close

Mircea Badea: Nu este vorba că plec de la Antena 3. Pot face multe alte emisiuni

de A.M    |    16 Dec 2014   •   19:09

Mircea Badea a mărturisit în cadrul emisiunii "În Gura Presei" că s-a săturat şi a obosit să fie în linia întâi în lupta cu Traian Băsescu, propaganda băsistă.

"Eu am pretenţia că vorbesc foarte bine limba română şi de obicei imi exprim ideile cred, destul de bine. Ideea era ca m-am săturat să mă tot lupt cu diverşi. Am obosit şi eu!"

"Îmi este şi foarte scârbă văzând şi propaganda lui Iohannis, nu mai pot! Şi m-am gândit că se pot face şi altfel de emisiuni. Nu este vorba că plec de la Antena 3. Pot face multe alte emisiuni".

"Din dialogurile pe care le avem şi Mihai Gâdea s-a săturat", a mai adăugat Mircea Badea.

"Eu nu am vorbit despre plecare de la un anumit post de televiyiune, ci despre renunţarea probabilă la un anume fel de a face emisiuni, care mi-a fost mie propriu în ultimii foarte mulţi ani", a ţinut să precizeze Mircea Badea.

Mircea Badea a vorbit şi dspre accidentul aviatic de la Constanţa, dar şi despre reacţia oamenilor la adresa lui Raed Arafat.

" Ceea ce ştiu este că Raed Arafat este un profesionist, fără doar şi poate. Nu cred că îi pot fi contestate nici pricepera, nici experienţa. Acum trendurile de pe Facebook cu tot felul de isterici care simt ei nevoia să dea verdicte, să condamne, să se exprime în termeni foarte duri şi să stabilească vinovăţii şi pedepse, îmi este cam scârbă de astfel de cetăţeni", a declarat Mircea Badea.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati