Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu există flagrant în dosarul lui Oprescu, propagandiştii insistă că e flagrant

Mircea Badea: Nu există flagrant în dosarul lui Oprescu, propagandiştii insistă că e flagrant

Mircea Badea: Nu există flagrant în dosarul lui Oprescu, propagandiştii insistă că e flagrant
Sursa foto: Foto: VideoNews
07 Sep 2015   •   00:18

Primarul Sorin Oprescu a fost reţinut de DNA pentru luare de mită. Primarul Bucureştiului a fost ridicat de procurorii anticorupţie după ce unul din subordonaţii săi din Primăria Capitalei şi unul dintre oamenii săi de încredere au primit 25.000 de euro din cei 60.000 ceruţi pentru Sorin Oprescu, de la patru denunţători. 

 
Conform DNA, Sorin Oprescu făcea parte dintr-un  grup infracţional care cerea şpagă firmelor care aveau contracte cu municipalitatea. Partea primarului era de 10% din valoarea contractelor, deşi informaţiile de mai devreme erau că acesta beneficia de un procent din profitul brut al firmelor contractante. 
 
Subiectul a fost comentat de realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea. 
 
Badea a recunoscut că nu înţelege de ce propagandiştii de pe internet insistă cu "flagrantul" din dosarul lui Sorin Oprescu, în condiţiile în care nici măcar procurorii nu vorbesc despre aşa ceva. 
 
"Singurul lucru pe care l-am spus eu, azi dimineaţă, este că nu există flagrant. Informaţia a apărut "pe surse" şi a fost infirmată. În mod evident, nu există. Nu apare acest cuvânt. Şi am simţit nevoia să spun asta. Eu nu am înţeles, de ce, dacă ai un dosar beton, ai probe şi eşti profesionist, de ce simţi nevoia să difuzezi pe surse că ar exista şi alte elemente? Atât am spus. Şi pe net a ieşit scandal. Cum adică să spun că nu există flagrant? Adevărat, cum să spun eu aşa ceva, când exact acelaşi lucru îl spun şi procurorii? Dar e logica de propagandis, pe care nu pot să o înţeleg."
 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea flagrant
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close