Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu trebuie să plătim taxe la stat, ne-am luat ţara înapoi şi suntem eroi că trimitem bani lu' mami

Mircea Badea: Nu trebuie să plătim taxe la stat, ne-am luat ţara înapoi şi suntem eroi că trimitem bani lu' mami

Mircea Badea: Nu trebuie să plătim taxe la stat, ne-am luat ţara înapoi şi suntem eroi că trimitem bani lu' mami
18 Iun 2015   •   00:13

"Sunt încă sub stare de şoc", a afirmat Mircea Badea în pasa cu Mihai Gâdea din cadrul ediţiei emisiunii "Sinteza Zilei". "Nu mai pot cu Traian Băsescu! Pentru că 10 ani ne-am luptat cu aceste tendinţe autoritariste ale acestui personaj pe care eu îl consider ticălos, chiar dacă CNA-ul are senzaţia că este o injurie şi vrea să ne amendeze pentru asta. Atâtea înjurături şi atâtea mizerii am suportat în aceşti 10 ani şi mai suport şi acum."

"Aşa-zisele instituţii ale statului descoperă acum ceea ce noi am văzut timp de 10 ani, să se spele cu el pe cap!", a mai adăugat Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a vorbit şi despre spotul publictar al ANAF, în care îi îndeamnă pe cetăţeni să îşi plătească taxele.

"Am înţeles de ăştia care şi-au luat ţara înapoi că nu contează dacă plăteşti taxele la stat, contează dacă dai bani familiei tale. Pentru că banii pe care îi dai familiei intră în economie şi atunci, practic, tu susţii economia şi  indirect statul. deci nu trebuie să plăteşti taxe la stat. dacă dai bani lu' mami, este suficient."

Mircea Badea a iniţiat un dialog cu Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, unde au discutat despre declaraţiile lui Gelu Vişan la adresa preşedintelui Klasu Iohannis.



×
Subiecte în articol: În gura presei Sinteza Zilei pasa ANAF
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close