Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea numără câţi bani a cheltuit Băsescu pentru a obţine creditul şi cum arată rata sa la CEC. Nu-l întreabă nimeni de unde-i are?

Mircea Badea numără câţi bani a cheltuit Băsescu pentru a obţine creditul şi cum arată rata sa la CEC. Nu-l întreabă nimeni de unde-i are?

Mircea Badea numără câţi bani a cheltuit Băsescu pentru a obţine creditul şi cum arată rata sa la CEC. Nu-l întreabă nimeni de unde-i are?
de M.C.    |    25 Noi 2013   •   12:43

Mircea Badea a explicat în ediţia de duminică a emisiunii "În gura presei" cum arată, la un calcul simplu, banii cheltuiţi de Traian Băsescu. Ca termen de comparaţie, Mircea Badea a folosit un clip cu 50 Cent, în care rapperul pune aproximativ 2 milioane de dolari în portbagajul unui Lamborghini.

"Fiţi atenţi cum e cu banii. Băsescu Traian a fost bugetar. Când a fost el bugetar? Toată viaţa. Ce-a fost nevasta lui Băsescu toată viaţa ei? Casnică. A stat acasă, a făcut mâncare, a spălat rufe. O ocupaţie onorabilă, nu o spun depreciativ. Fetele lui, le-aţi văzut. Eba e o lumină, a lucrat la Luxten...Aia mare e notar, de vreo doi ani. Întrebarea firească e de unde au ăia milioane. Cine eşti tu? Eşti bugetar. Toată viaţa lui a luat leafă de bugetar. Legal, la vedere, toată viaţa a fost bugetar" a explicat Mircea Badea.

 
"De unde are 50 Cent atâţia bani? Păi a vândut câteva milioane de albume, are nişte triliarde de concerte, de unde ia foarte mult parnos. În Statele Unite, când l-ar vedea Fiscul cu banii prin portbagaj, stai băi prietene, de unde ai banii. Aici nu e nicio problemă, ştim de unde au banii. Întrebarea e de unde are Băsescu banii? El a cheltuit portbagajul de l-aţi văzut pe casa fiică-sii, pe maşini de lux, pe operaţie în Austria" a continuat Mircea Badea.
 
"După ce a cheltuit portbagajul lui 50 Cent, să le exemplific bendecilor, acum a luat un credit, pentru care a cheltuit alţi bani. Ăştia sunt 50.000 de euro. Asta e unitatea de măsură. Băsescu a dat avans la CEC, măcar 300.000 de euro. Deci, şase cărămizi. După care a cultivat terenul. La dimensiunea aia, nu putea să-l coste mai puţin de 150.000. Deci, repet, asta după ce a cheltuit portbagajul lui 50 Cent. Întrebarea e DE UNDE? Repet, ăştia sunt banii lui Băsescu. Aici avem 6.300. Asta e rata pe care o plăteşte pe lună. După ce a cheltuit portbagajul lui 50 Cent. După ce a cheltuit 9 cărămizi, el pe lună, după ce trăieşte, mănâncă, face, drege, trebuie să rămână cu 6.300 pentru bancă. Aţi văzut?"

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close