Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Orice dosar care are legătură cu Dan Voiculescu, duce şi la arestarea judecătorilor

Mircea Badea: Orice dosar care are legătură cu Dan Voiculescu, duce şi la arestarea judecătorilor

Mircea Badea: Orice dosar care are legătură cu Dan Voiculescu, duce şi la arestarea judecătorilor
29 Apr 2014   •   23:53

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a debutat în ediţia de astăzi făcând remarci dure la adresa regimului băsist.

"Azi a fost o nouă zi în care ticăloşia a depăşit orice fel de bariere prestabilite a atins un nou record. Aşa cum se prezenta pe vremuri la radio, şi poate se prezintă şi acum, cotele apelor Dunării, dacă prezentăm cotele ticăloşiei, ele clar au atins azi un vârf . De dimineaţă  pe posturile şi site-urile propagandei băsiste, care este absolut uriaşă,  toate organele în putrefacţie care îl deservesc pe acest sinistru personaj istoric Traian Băsescu, zic personaj istoric, nu pentru că îşi va aminti lumea de el şi peste 200 de ani, dar el figurează în istoria noastră, ceea ce este penibil pentru noi ", a comentat Mircea Badea.

Realizatorul a continuat să aducă dovezi ale modului în care Traian Băsescu şi acoliţii lui conduc România "De dimineaţă, propaganda băsistă titra că judecătorul lui Voiculescu, a fost săltat de DNA. De ce a fost săltat? Aici era destul de umbroasă treaba. Era ceva cu mită, a luat şpagă. Dar de la cine a luat? Nu ştim exact, dar surse judiciare le spuseseră jegoşilor ăstora de la Gândul, nenorociţilor ăstora abjecţie aflaţi în putrefacţie mintală, că luase mită în legătură cu Meme Stoica şi cu Dan Voiculescu. După care aşa au ţinut-o toată ziua".

"Mai pe seară s-a fâsâit toată treaba pentru că nu avea legătură cu nimic, au renunţat  pentru că nu au mai putut să o ţină langa cu falsul", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close