Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Pe Kovesi o așteaptă un mare cazan cu smoală clocotindă

Mircea Badea: Pe Kovesi o așteaptă un mare cazan cu smoală clocotindă

Mircea Badea: Pe Kovesi o așteaptă un mare cazan cu smoală clocotindă
de M.Z.    |    19 Apr 2017   •   00:05

Sebastian Ghiță va cere azil politic în Serbia și are toate șansele să-l obțină, iar pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, o așteaptă ”un cazan cu smoală clocotindă”, este de părere Mircea Badea.

”Eu cred că e un mare cazan cu smoală clocotindă cu numele ei pe el - Kovesi, scrie mare, pe cazanul cu smoală. O așteaptă. Nu cred că o să o mai aștepte mult (...) îmi asum asta, poate să mă dea în judecată. Nu există zi în care să nu vedem o mare mizerie înfăptuită de DNA”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza Zilei cu În gura presei.

În ce-l privește pe Sebastian Ghiță, Mircea Badea crede că fostul deputat va cere azil politic în Serbia și va obține acest lucru.

”Cred că Sebastian Ghiță va cere azil politic în Serbia și îi dau, există toate motivele corecte oriunde în lume, să iei azil politic pe dosarele lui Ghiță. (...) Dacă va face Iohannis ce îi sugera Băsescu, să-l sune pe președintele Serbiei, să-l ceară pe Ghiță, chiar că e azil politic, să se implice un om politic”, a comentat Mircea Badea.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close