Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care Mircea Badea evită să plătească cu cardul

Motivul pentru care Mircea Badea evită să plătească cu cardul

Mircea Badea a afirmat în ediția de miercuri seară a emisiunii 'În gura presei' că este în continuare adeptul plăților cash. Și asta din mai multe motive. Mărturisirea realizatorului TV a venit în contextul în care șeful ANAF, Lucian Heiuș, a anunțat că recomandă plata cu cardul.

Motivul pentru care Mircea Badea evită să plătească cu cardul
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2022   •   17:42

"Ați obserrvat? Șeful ANAF este foarte prolific. Generează content non-stop, mereu asa ceva de comunicat. 'Șeful ANAF recomandă plata cu cardul pentru ca sumele să fie sigur fiscalizate'. Aaa, în sensul ăsta - ai plătit cu cardul, i-a intrat în cont comerciantului, deci comerciantul trebuie să plătească.

Subțire argumentul, dacă e acesta. Eu în continuare rămân fan cash, din toate motivele corecte. Doamne, câtă propagandă ineptă a fost: 'Mijlocul modern de plată!'. Da, ca să poți fi monitorizat la orice. Absolut! Cred că e modern, în continuare sunt fan cash", a spus Mircea Badea în emisiunea "În gura presei".

Mircea Badea: "Nu e nicio soluţie pentru preţul combustibilului. De departe, şi asta e înspăimântător, raţional mi se pare Cîţu"

Mircea Badea spune că nu există nicio soluţie pentru plafonarea preţului la combustibil şi, în acest "spectacol", de departe cel mai raţional este Florin Cîţu, fost premier al României.

"Asta e înspăimântător", comentează Badea, adăugând că "pretenţia maneliştilor că rezolvă ei problema preţului combustibilului e de un ridicol entuziasmant".

"Ceea ce este pentru mine şocant e că dintre toţi oamenii politici care spun ei lucruri şi se îngurguţează cu benzina (Doamne, ce spectacol!), de departe, şi asta e înspăimântător, raţional cât de cât mi se pare domnul Cîţu.

Asta e cu adevărat înspăimântător. Domnul Cîţu nu bate câmpii în câteva lucruri pe care le spune cu privire la preţul combustibilului. Restul sunt într-un delir din ăsta bolşevic, diliu complet şi cumva mie îmi convine asta.

Cred că politicienii cu delir bolşevic şi îngurguţare populistă scârboasă cumva se joacă cu nişte forţe pe care nu le înţeleg şi (...) cred că vor face o prostie cu efecte crâncene.

(...) Nu există niciun fel de soluţie, nici măcar un fel de soluţie cu privire la preţul combustibilului, este o teză moartă, nu ca dezbatere, dar niciun fel de soluţie nu e.

În primul rând, inflaţia nu va fi rezolvată pe planeta Pământ, iar pretenţia maneliştilor din România că rezolvă ei problema preţului combustibilului e de un ridicol entuziasmant", a spus Mircea Badea, marţi, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.

-13:02

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close