Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Poate se dă o ordonanță ca doamna Kovesi să poată să aresteze cancerul

Mircea Badea: Poate se dă o ordonanță ca doamna Kovesi să poată să aresteze cancerul

Mircea Badea: Poate se dă o ordonanță ca doamna Kovesi să poată să aresteze cancerul
17 Mar 2016   •   00:15

Mircea Badea a comentat, miercuri seară, în timpul pasei cu Sinteza Zilei, știrea potrivit căreia medicul Irinel Popescu a fost audiat la DNA, fiind citat într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie. 80 de medici care ar fi beneficiat de o excursie în Nepal, în anul 2012, plătită de o companie distribuitoare de medicamente, iar, ulterior, au promovat anumite produse ale companiei sunt anchetaţi de DNA.

''Eu aș vrea, pentru că sunt un mare admirator al doamnei Kovesi, să ne explice și nouă pacienților - sunt oameni bolnavi de cancer în țara noastră, mulți, unii dintre ei prieteni buni de-ai mei - cum anume ar trebui să procedeze medicii din România. Cum anume se pun medicii aceștia la punct cu ultimele noutăți pe plan mondial în materie de oncologie. Sigur, pot să intre pe net, pot să intre pe Facebook, pe Twiter, pot să dea check-in de acasă, de pe tastatură, dar se mai pot duce și la congrese. Și aș vrea să ne spună doamna Kovesi care ar fi varianta nepenală pentru ca un medic român să ajungă la un congres internațional'', a spus realizatorul ''În gura presei''.

Mircea Badea a adăugat că, date fiind modificările legislative recente, poate Laura Codruța Kovesi are în plan să aresteze cancerul.

 

 

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close