Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Poporul îl merită pe Traian Băsescu. Nu în totalitate, dar în integralitate

Mircea Badea: Poporul îl merită pe Traian Băsescu. Nu în totalitate, dar în integralitate

Mircea Badea: Poporul îl merită pe Traian Băsescu. Nu în totalitate, dar în integralitate
de M.C.    |    03 Dec 2013   •   23:54

Mircea Badea a comentat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei" efectele disputei politice pe tema bugetului şi a majorării accizei la carburant. "Şi dacă urcă riscul de ţară, care e problema? Măcar riscul de ţară să fie ridicat" a spus amuzat Mircea Badea.


Realizatorul emisiunii a comentat şi reacţia lui Traian Băsescu.  "El acum este prietenul poporului. Care popor, să fim sinceri până la capăt, îl merită pe Traian Băsescu. Nu în totalitate, dar în integralitate. Să-l lăsăm pe viaţă. Nu e nimeni mai bun..."
 
"Înţeleg bine disperarea. Te duce la multe lucruri care n-au nicio noimă. Mulţi oameni disperaţi mă aşteaptă la radio, cu problemele lor. Eu nu sunt o intituţie a statului, am o tribună publică. Îi întreb, când aţi fost ultima dată la un minister, la uşa unuia...păi la mine veniţi? Dar în jurul Cotroceniului aţi dat tură să-l dăm pe ăla jos? Păi, nu. Păi atunci, te-am pupat. Spală-te pe cap cu ăsta, dar nu te mai plânge. Nu mai veni la mine...ţi se pare că-s mai breaz eu ca Băsescu?" a mai spus Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei" cu Mircea Badea.
 

×
Subiecte în articol: buget
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close