Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, prădat de falsificatorii de carduri

Mircea Badea, prădat de falsificatorii de carduri

Mircea Badea, prădat de falsificatorii de carduri
Sursa foto: mircea badea
13 Noi 2009   •   17:06

Falsificatorii de carduri au ajuns şi la Mircea Badea. Mai exact, şi la cardul lui. Realizatorul TV scre pe blogul său că a rămas fără leafa pe ultima lună, după ce, printr-o ?minune?, chiar în ziua de salariu, a făcut cumpărături cu cardul, în SUA. Cum fizic este imposibil să se fi aflat şi peste ocean şi în studiourile Antenei 3 în acelaşi timp, reprezentanţii băncii la care are card, s-au sesizat şi l-au anunţat de fraudă.

Explicaţia este că, în urmă cu ceva timp, un hotel din străinătate i-a cerut lui Badea cardul, drept garanţie, la cazare. Atunci se pare că a fost clonat.

Chiar dacă îşi va recupera banii în 45 de zile, Badea rămâne la părerea că nu îi folosesc la nimic cărţile de credit. ?Mi se par niste cretinisme, greu de folosit, uşor de fraudat, generatoare de frustrări. Aşadar nu le folosesc niciodată la plătit, ci doar la scos bani din zid. Prin urmare nici nu las bani pe ele? spune el.

?Până atunci, ma găsiţi în faţă la Unirii, la spălat parbrize, să fac bani de-o shaorma? concluzionează realizatorul TV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea blog card
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close