x close

Mircea Badea, reacție fermă la zvonurile legate de tragedia din Caracal: „Mă întreb de ce să faci așa ceva?”

09 Aug 2019   •   00:26
Mircea Badea, reacție fermă la zvonurile legate de tragedia din Caracal: „Mă întreb de ce să faci așa ceva?” foto: Antena 3

Mircea Badea a reacționat în contextul tragediei de la Caracal, după ce în spațiul public au apărut informațiile că osemintele găsite în pădurea indicată de inculpatul Gheorghe Dincă i-ar aparține Alexandrei Măceșanu.

Jurnalistul a afirmat că cele mai multe ori, jurnaliștii primesc aceste informații de la surse aproapiate anchetei, însă apare problema dacă acele surse sunt dezinformate sau acționează cu intenție.

„La unele televiziuni treba asta cu „Breaking news”-urile nu e că a visat cineva, cineva chiar așa le-a spus respectivilor reporteri, doar că le-a spus greșit. Dar mă întreb de ce să faci așa ceva? În mod evident, când spun ei că au surse apropiate anchetei, chiar au sursele acelea, nu este o harneală. Dacă sursele le-au spus așa, ori acele surse au fost dezinformate, ori.... . Însă, întrebarea rămâne de ce să faci așa ceva?”, a declarat Mircea Badea.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a dezmințit informația că osemintele găsite în pădure i-ar aparține nepoatei sale, Alexandra Măceșanu.

Citeşte mai multe despre:

Mircea Badea In gura presei tragedie Caracal
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati