Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, reacție neașteptată în direct: ''Sună la SMURD!''

Mircea Badea, reacție neașteptată în direct: ''Sună la SMURD!''

Mircea Badea, reacție neașteptată în direct: ''Sună la SMURD!''
26 Feb 2016   •   00:52

Mircea Badea a comentat, joi seară, în timpul emisiunii ''În gura presei'' reacția consilierului prezidențial Sandra Pralong la anunțul făcut de ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, potrivit căruia se dorește implementarea de internet de mare viteză în satele românești.

«Mă încântă iniţiativa domnilor miniştri. În primul rând internet în sate, poate că punem camere de luat vederi în faţa obiectivelor în fiecare sat, ca românii din străinătate să-şi vadă găina care trece prin faţa bisericii. Nu vă daţi seama ce ataşament ar crea această legătură extraordinară», a spus Sandra Pralong la un eveniment desfăşurat la Palatul Cotroceni.


''Sună la SMURD! Simt nevoia să ma descarcereze din propriul corp. Nu există ceva mai tare pe pământ! Ce comentariu să mai fac la ce a zis doamna Pralong. Este atât de tare - e ca și cum ai comenta Capela Sixtină. Nu m-am gândit niciodată. Deci, e un român care, să zicem, muncește la Londra și i se face dor de găina lui. Ori, găina nu poate să fie ca votul prin corespondență, ''băi, trimite-mi și mie găina aia prin corespondență'', zice: frate, arată-mi și mie găina aia, că mi-e dor de ea'', a comentat extrem de amuzat Mircea Badea.





×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close