Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Remarc ticăloşia aparatului de propagandă

Mircea Badea: Remarc ticăloşia aparatului de propagandă

Mircea Badea: Remarc ticăloşia aparatului de propagandă
18 Iun 2015   •   19:09

Mircea Badea a vorbit, în intervenţia sa în emisiunea 100 de Minute, despre mesajele de ameninţare pe care le-a primit pentru că a declarat că expresia „ne-am luat ţara înapoi” este una agresivă şi jignitoare.

„Remarc ticăloşia aparatului de propagandă de la Gândul, de la Adevărul care îmi inventează mie afirmaţii, deci pun între ghilimele lucruri pe care eu nu le-am spus, aşa cum, ma rog, se face propagandă în România de zece ani încoace, de mai mult de zece ani încoace. Şi mai discut despre agresivitatea unor înjurături şi a unor ameninţări la adresa mea şi a familiei mele, doar pentru că am considerat că expresia „ne-am luat ţara înapoi” este o expresie agresivă şi jignitoare pentru un român banal care trăieşte în România. Este o expresie care nu are sens şi nu are fond”, a declarat Mircea Badea.

“Dacă eşti spălat pe creier exact de acest aparat de propagandă şi citeşti titlurile de pe net, atunci te inflamezi şi începi să-l înjuri pe Badea de fii-su, de exemplu, să-l înjuri de mă-sa. Că ţi se pare că dacă l-ai înjurat pe Badea de fii-su sau de mă-sa dintr-o dată eşti un cetăţean mai şmecher care ţi-ai mai luat o dată ţara înapoi când l-ai înjurat şi ameninţat pe Badea”, a adăugat realizatorul emisiunii În gura presei.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close