Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Să faci miting împotriva unei televiziuni e ceva inept

Mircea Badea: Să faci miting împotriva unei televiziuni e ceva inept

Mircea Badea: Să faci miting împotriva unei televiziuni e ceva inept
de M.C.    |    17 Mar 2014   •   14:08
Mircea Badea a vorbit duminică, în cadrul emisiunii "În gura presei" despre mitingul de susţinere pentru Andrei Pleşu, care a avut loc la Universitate.

"S-a întâmplat o treabă extraordinatră, ceva deosebit. A fost un miting, sau o întâlnire aproape amoroasă, că s-a întâmplat la coada calului. Unii care trebuiau să meargă la coada vacii, au ajuns la coada calului. Mitingul era ceva împotriva Antenei 3, mi s-a părut foarte simpatică ideea unui miting împotriva unui post de televiziune" a spus Mircea Badea.
 
Realizatorul Antena 3 a comentat anvergura evenimentului, care nu a reuşit să stârnească un interes deosebit.

"Domnul Pleşu e ca vaca-n India. Sfânt. Astăzi (n.r. - duminică) au fost 200 de oameni acolo, vreo 100 de politruci şi 100 de bătrâni. Dacă aş fi domnul Pleşu mi-ar fi jenă să mă apere nişte bătrâni, mulţi dintre ei nici nu ştiau de ce sunt acolo. Jena nu ştiu dacă face parte din arealul de simţire al domnului Pleşu" a continuat Mircea Badea.
  
Acesta a prezentat imagini de la mitingul pe care l-a organizat "la prânz, într-o zi de lucru", alături de Victor Ciutacu, miting împotriva abuzurilor CNA.

"Asta e singurul miting la care numărul reporterilor a fost mai mare decât cel al manifestanţilor...Poate săracii ăştia nu ştiu cum arată un miting. Să le aratăm un model de miting. Lor li s-a părut că sunt mulţi, când s-au văzut 200 acolo. Hai să vedem imagini de la mitingul pe care l-am organizat cu Victor Ciutacu. Oricum, să faci miting împotriva unei televiziuni, e ceva inept. Ai telecomandă" a conchis Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: andrei plesu miting
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close