Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Se pune problema să nu ne atace rușii. Pe noi ne-a atacat Dincă și suntem praf, suntem complet dezarmați. Ce ruși?!”

Mircea Badea: „Se pune problema să nu ne atace rușii. Pe noi ne-a atacat Dincă și suntem praf, suntem complet dezarmați. Ce ruși?!”

Mircea Badea: „Se pune problema să nu ne atace rușii. Pe noi ne-a atacat Dincă și suntem praf, suntem complet dezarmați. Ce ruși?!”
Sursa foto: foto: Antena 3.ro
22 Aug 2019   •   00:01

Mircea Badea a comentat la „Subiectiv” faptul că după aproape o lună de la apelurile disperate la 112 ale Alexandrei Măceșanu, autoritățile nu sunt nici pe aproape de a face lumină în cazul din Caracal. 

„Eu nu mai pot cu Dincă. Nu ma interesează nici ce a spus, nici dacă a băut apă, mă doare în cot. Pe mine mă interesează de ce fac ăștia, dacă se luptă cu crima organizată, cu teroriștii. Cred că am, totuși, o concluzie preliminară și eu:

Noi aici vorbim de un cretinel din Caracal, că o fi parte dintr-o rețea, că o fi lupul singuratic, tot un cretinel din Caracal e. Peste două zile se împlinește o lună de când a dat săraca fată apel la 112. Vă dați seama dacă niște teroriști își pun ceva în cap în legătură cu țara asta, care sunt antrenați, organizați, coordonați, reușesc 100%. Dacă vor, mâine preiau Guvernul. Eu am înțeles că e un scut anti-rachetă care ne apără n-am înțeles de cine, dar în fața lui Dincă n-avem scut. În mod evident, dacă niște autorități bat pas de defilare pe loc de o lună, vă dați seama dacă niște băieți adevărați își pun ceva în cap că suntem praf? Se pune problema să nu ne atace rușii. Pe noi ne-a atacat Dincă și suntem praf, suntem complet dezarmați. Ce ruși?! Am înnebunit? Asta e concluzia mea preliminară”, a spus Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Gheorghe Dincă

Antena 3 CNN

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close