Antena 3 Actualitate Mircea Badea, semnal de alarmă: ”Să nu cădem în această capcană!”

Mircea Badea, semnal de alarmă: ”Să nu cădem în această capcană!”

22 Mai 2017   •   23:52
Mircea Badea, semnal de alarmă: ”Să nu cădem în această capcană!” Foto: captura Antena 3

Mircea Badea a subliniat, în pasa ediției de luni seară a emisiunii În gura presei, cu Sinteza Zilei, că Dan Andronic nu trebuie reconsiderat drept un ”jurnalist onorabil”, în lumina dezvăluirilor din ultima perioadă, arătând că este ”doar o jivină din cercul de jivine”.

„Ne aflăm în prezența unui pericol și anume să îl reconsiderăm pe Dan Andronic ca fiind un jurnalist onorabil sau ceva. Să nu cădeam în această capcană pe care s-ar putea să ne-o întindem. În sensul în care mulți dintre noi au fost tentați, când făcea Ghiță dezvăluiri, să zicem, uite, ce băiat bun e Ghiță și cum luptă el cu securitatea”, a spus Mircea Badea.

”De fapt, nici unul, nici altul nu erau decât niște jivine, din cercul de jivine, care acum le dau în cap altor jivine cu care s-au certat. (...) Andronic era unul dintre aia care ticăloșeau și acum îi dă în gât”, a spus Badea, reamintind că acesta a fost chemat acasă la Gabriel Oprea, în seara alegerilor prezidențiale din 2009.

 


 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close